Bugun...



Erbakan’ın Kemikleri Sızladı

Partiye yapılan bağışlar ile satın alınan ancak Necmettin Erbakan üzerine kayıtlı olan Saadet Partisi Genel Merkezi Fatih Erbakan ve Erbakan’ın damadı tarafından kira ödenmediği sebebi ile tahliye ettirildi

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2019 14:53

Erbakan’ın Kemikleri Sızladı

 

 

Ankara’da, kirası ödenmediği için mahkemenin tahliye kararı verdiği Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi’nde, tahliye işlemi yapıldı.

 

Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz, SP tarafından genel merkez binasının kiralarının ödenmediği gerekçesiyle partiye dava açtı.

 

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 15’inci Hukuk Dairesi’nce verilen tahliye kararı, geçen Kasım ayında Yargıtay tarafından onandı.

 

Eşyalar Kamyona Yüklendi

 

 

Yargıtay kararı ardından bugün Çankaya ilçesi Ziyabey Caddesi’nde bulunan 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı. Sabah icra memurları, polis eşliğinde SP Genel Merkezi’nde tahliyeyi başlattı.

 

Parti yetkilileriyle görüşen görevliler, daha sonra içeriye girerek inceleme yaptı. Daha sonra işçiler, partideki eşyaları genel merkez önüne gelen kamyona yükledi.




Bu haber 2354 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI